Friday, 15 June 2012

PROMOTE BLOG ANDA DISINI

Oke disini saya akan bukak satu ruangan widget untuk rakan-rakan blogger boleh promot blog masing-masing . ni kire men tampal-tampal la . hhaa ~

oke . tapi iklan anda akan terpadam automatik setelah 5 jam .
bagi la orang lain tapal jugak . hee ~ . ruangan ni boleh memuatkan 6 banner sahaja .
ia adalah PERCUMA .



Yang nak iklan kan perniagaan juga boleh . rakan-rakan cume perlu click ruangan yang ade gamba "advertise here " . nanti akan ade keluar pop-up . kire ade window baru .

Macam ni

Ruangan Web : URL Blog / website ( alamat website anda )
Banner : hah . yang ni untuk banner anda . boleh upload di Photobucket ( http://photobucket.com/ )
              kalau ade cara lain . tu terpulang pada anda . masukkan direct-link dalam ruangan tu .

lepas tu klik "SIMPAN" . Taaraaa . siap .
oke . ni juga adalah satu trick untuk naikkan traffic pada blog anda . Nanti makin ramai la yang masuk blog anda tu . =)

ok .suda siap . ^_^ 
              



 

2 comments:

  1. http://wadahberbicara.blogspot.com/

    respond yang pertama . ^_^

    ReplyDelete
  2. wah, info bagus tuh gan..!
    Follow my blog ya.. nanti saya follow back, kabari saya lwat komntar/ guest book..
    SALAM BLOGGER INDONESIA
    http://www.ilhamibnupurnomo.co.cc/

    ReplyDelete